+358 50 306 7723 | food@turkufoodtours.fi

Usein kysyttyä

Miksi en ole saanut vastausta?

Vastaamme kaikkiin kyselyihin yleensä vuorokauden sisällä, viimeistään kahden. Jos et löydä vastausta sähköpostistasi, tarkista ensin roskaposti-kansio. Jos ei sieltäkään löydy, lähetä uusi kysely! Varmista, että osoite on kirjoitettu oikein (food@turkufoodtours.fi). Voit myös soittaa numeroon 050 306 7723.

Miksi ilmoittautumisen yhteydessä täytyy vastata kysymyksiin?

Kun kyseessä on ruokakierros, meidän on äärimmäisen tärkeää tietää mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.

Olen vegaani, kannattaako tulla kierrokselle?

Kun kyseessä on ruokakierros, meidän on äärimmäisen tärkeää tietää mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.

Voiko kierrokselle ottaa lapsia mukaan?

Kierros on aika pitkä 3-4 tuntia. Se voi olla aika haastavaa monelle lapselle. Siksi suosittelemme, että lapsiperheet ottavat vaikka isovanhemmat mukaan ja tilaavat oman hieman kevyemmän kierroksen.
Laita sähköpostia ja ota yhteyttä! Tehdään teille oma perhekierros parhaiten sopivaan aikaan.

Olen kiinnostunut erityisesti nähtävyyksistä, mikä on niiden osuus?

Kierroksella nähdään monia mielenkiintoisia paikkoja ja kerromme niistä lyhyesti ja voimme suositella käyntiä monissakin paikoissa, mutta tällä kierroksella fokus on kuitenkin ruuassa ja siksi emme mene sisälle mihinkään museoihin tai kirkkoihin. Kuulet monta mielenkiintoista tarinaa ja saat hyviä vinkkejä, minne kannattaa Turussa suunnata, vaikka heti kierroksen jälkeen.

En käytä alkoholia, onko kierros silloin halvempi?

Valitettavasti ei. Ravintolamme pyrkivät löytämään myös kivan alkoholittoman vaihtoehdon, eikä hintaero ole merkittävä. Kiitos kun ymmärrät.

Voiko yksittäinen henkilö osallistua kierrokselle?

Tottakai, mikä olisikaan parempi tapa saada hyvää ruokaseuraa kuin lähteä mukaan kierrokselle. Toisaalta emme pysty tekemään kierroksia, jos sinne on ilmoittautunut vain yksi henkilö. Jos olet ainoa kierrokselle ilmoittautunut, otamme yhteyttä ja kysymme jos voimme siirtää sinut toiselle päivälle. Jos se ei onnistu, maksamme rahat sinulle täysimääräisenä takaisin ja saat meidän Turku FOOD Tours suosittelee listauksen vinkiksi siitä, minne kannattaa mennä syömään.

Mistä kierrokset alkavat?

Kierrokset alkavat KOP-kolmion pääoven edestä torin laidalta. Osoite Eerikinkadun ja Aurakadun kulmassa.

Kuinka pitkä matka kierroksella kävellään?

Kierrokset ovat eripituisia. Historiallinen Turku kierrokselle pituutta tulee noin 3 km. Merellinen Turku on yhteen suuntaan noin 4 km. Kierros loppuu siis eri paikkaan, kuin mistä alkaa. Yleensä merellinen kierros loppuu lähelle Forum Marinumia ja sieltä pääsee takaisin keskustaan 1) kävellen 2) bussi nro 1 kulkee noin 15 minuutin välein Linnankatua takaisin torille, kertamaksu 3 €. 3) Jakke Jokilautta kulkee kesällä pitkin Aurajokea, kertamaksu 6 € (klo 18 asti).

Miten tunnistan oppaan?

Jos olet löytänyt oikeaan kokoontumispaikkaan, niin opas kyllä löytää sinut. Jos olet myöhässä, soita oppaalle tai lähetä tekstiviesti. Annamme tarvittaessa lisää ohjeita, sillä emme voi odottaa lähtöpaikassa kuin max. viisi minuuttia. Muuten koko aikataulu menee sekaisin. Saat oppaan nimen ja puhelinnumeron vahvistuksesta.

Mitä hintaan sisältyy?

Hintaan sisältyy oppaan palvelukset, kaikki kierroksella syötävä ruoka ja juoma.

Entä jos myöhästyn?

Koko aikataulu on tarkkaan suunniteltu, joten emme voi odottaa yksittäisiä vieraita kuin max. 5 minuuttia. Soita/tekstaa, niin saat tietää osoitteen mihin tulla, näytä osoite vaikka taksille, jos et tiedä mihin kuuluu mennä.

Mitä jos haluan peruuttaa?

Jos matkasi peruuntuu kokonaan, voit perua kierroksen vielä viikko ennen kierrosta ja saat rahat 90% takaisin (perimme 10 euron käsittelykulun). 2-6 päivää ennen perutuista kierroksista maksamme takaisin 50% hinnasta. Alle kahden päivän sisään tehdyistä peruutuksista emme palauta rahoja muuta kuin lääkärintodistusta vastaan.

Entä jos sataa?

Sää on pukeutumiskysymys! Suomessa on vaihteleva sää, ei anneta sen haitata vaan pukeudu sään mukaisesti. Sateenvarjot ja sadetakit ovat OK!
Turku FOOD Tours Avoin yhtiö | Y-tunnus 2829400-4 | Toimitusehdot
facebook